0
€ 0,00
0 Producten
x

Mijn winkelwagen

Uw winkelwagentje is leeg.

Onderdelen

Privacyverklaring van der Feer

Via de webwinkel van der Feer worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. van der Feer acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. van der Feer is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden u aan deze zorgvuldig te lezen.

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 07-07-2014.

Gebruik van persoonsgegevens

Door het gebruiken van onze dienst laat u bepaalde gegevens bij ons achter. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt te verwerken. Hoewel u onze website ook als bedrijf kunt gebruiken, vallen bedrijfsgegevens niet onder de Wbp. Deze privacyverklaring is dan ook hoofdzakelijk bedoeld voor diegenen die de website als particulier of als werknemer gebruiken.

Wij gebruiken de volgende gegevens om bestellingen af te handelen:

- NAW gegevens
- Telefoonnummer 
- Factuuradres 
- Emailadres 
- Betalingsgegevens 
- Geslacht 
- Geboortedatum

Contactformulier en nieuwsbrief

Wij bieden een nieuwsbrief waarmee wij geïnteresseerden willen informeren over onze producten en/of diensten. Uw e-mailadres wordt slechts met uw expliciete toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden.

Als u een contactformulier op de website invult, of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die u ons toestuurt bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

Wij verzamelen uw:
- NAW gegevens 
- Telefoonnummer
- E-mailadres 
-Geboortedatum 
- Betalingsgegevens

Wij kunnen contact met u opnemen voor commerciële doeleinden:
- per post
- per mail
- per telefoon
- via sociale media
- per sms

Bij iedere communicatie langs deze weg wordt een afmeldmogelijkheid opgenomen.

Registreren

Bij bepaalde onderdelen van onze dienst moet u zich eerst registreren. Na registratie bewaren wij via de door u gekozen gebruikersnaam de door u opgegeven persoonsgegevens. Wij bewaren deze gegevens zodat u deze niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen,zodat wij u kunnen contacteren in het kader van uitvoering van de overeenkomst, facturering en betaling en om een overzicht te geven van de producten en diensten die u bij ons heeft afgenomen.

Wij zullen de aan uw gebruikersnaam gekoppelde gegevens niet aan derden verstrekken, tenzij dat noodzakelijk is in het kader van de uitvoering van de overeenkomst die u met ons sluit of indien dit wettelijk verplicht is. In geval van een vermoeden van fraude of misbruik van onze website kunnen wij persoonsgegevens aan de bevoegde autoriteiten overhandigen.

Om u te kunnen registreren op onze website, vragen wij u de volgende gegevens:
- uw NAW gegevens 
- uw telefoonnummer 
- uw e-mailadres 
- uw geboortedatum 
- uw geslacht

Verstrekking aan derden

Wij kunnen uw gegevens doorgeven aan onze partners. Deze partners zijn betrokken bij de uitvoering van de overeenkomst. Het betreft de volgende persoonsgegevens:
- uw NAW gegevens 
- uw telefoonnummer 
- uw e-mailadres 
- uw geboortedatum
- uw betaalgegevens

Op onze site zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens.

Beveiliging

Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. In het bijzonder nemen wij de volgende maatregelen:
- Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord
- Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen u en onze website wordt afgeschermd wanneer u persoonsgegevens invoert.

Wij houden statistieken bij op onze website, maar dit gebeurt te allen tijde geanonimiseerd.

Websites van derden

Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze verklaring. Het verdient aanbeveling om deze verklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Inzage en wijzigen van uw gegevens

Voor vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) uw persoonsgegevens kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Mazda 6
Sportbreak 2.2D Skylease+
€ 14.950
Mercedes-Benz B-Klasse
180 CDI Business Class AUTOMAAT
€ 7.950
Mercedes-Benz SLK-Klasse
200 K. automaat
€ 12.950
Mercedes-Benz A-Klasse
150 BlueEFFICIENCY Avantgarde
€ 5.250
Mercedes-Benz B-Klasse
Automaat 180 cdi
€ 13.950
MINI Cabrio
1.6 Cooper Chili NL auto!
€ 7.750
Mitsubishi Space Star
1.0 Bright
€ 8.750
Nissan QASHQAI+2
Qashqai +2 2.0 dCi Tekna
€ 12.950
Nissan Note
1.5 dCi Tekna
€ 8.950
Nissan QASHQAI
VERKOCHT!
€ 7.950
Nissan QASHQAI
1.5 dCi Connect Edition
€ 15.950
Nissan Note
1.6 First Note
€ 3.950
Opel Corsa
VERKOCHT!
€ 5.950
Opel Astra
Sports Tourer 1.6 CDTI Online Edition
€ 14.950
Opel Corsa
1.3 CDTI Edition Automaat
€ 9.950
Opel Zafira
1.7 CDTi Business
€ 6.450
Opel Astra
Sports Tourer 1.3 CDTi S/S Edition
€ 6.950
Opel Corsa
1.2 EcoFlex Cosmo LPG
€ 7.950
Opel Corsa
1.4-16V Enjoy
€ 4.750
Opel Zafira
Tourer 1.6 CDTI Design Edition
€ 12.450
Opel Zafira
1.8 Cosmo autmaat 1e eigenaar
€ 11.750
Opel Astra
1.4 Edition
€ 6.750
Peugeot 308
SW 1.6 BlueHDI Blue Lease Pack
€ 8.950
Peugeot Bipper
Tepee VERKOCHT!
€ 8.450
Peugeot 508
SW 1.6 e-HDi Blue L.Ex.
€ 11.950
Peugeot 207
SW Outdoor 1.6 VTi
€ 6.450
Peugeot 308
1.6 THP Première panodak navigatie
€ 11.950
Getoond 55–81 van 12712345