Onderdelen

Apk Lelystad

Laat uw apk uitvoeren door de bekwame monteurs van autobedrijf Van der Feer in Lelystad. Onze apk voldoet aan alle keuringseisen volgens de RDW. De apk is zelfs gratis wanneer u deze combineert met een grote onderhoudsbeurt.

  • Vaste prijs voor de apk: € 35,-
  • Gratis apk bij een grote onderhoudsbeurt
  • Reparaties en onderhoud altijd in overleg

Maak gemakkelijk een afspraak voor de apk door te bellen of een e-mail te sturen.

0320 247 149 info@feer.nl

Goedkope apk-keuring in Lelystad

Een apk keuring bij autogarage Van der Feer kost € 35,- en duurt ongeveer een uur. Bij ons betaalt u nooit te veel voor een apk keuring. Wij rekenen namelijk hetzelfde bedrag voor alle soorten auto’s, of u nu in een benzine-, diesel- of elektrische auto rijdt. Ook zullen we nooit zonder overleg reparatie- of onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Kosten voor eventuele reparaties en onderhoud bespreken we ook altijd vooraf. Zo hoeft u nooit onvoorziene kosten te betalen.

Kosten apk auto

Apk auto € 35,-

Gratis apk

Bij een grote onderhoudsbeurt is de apk geheel gratis. Bij een kleine onderhoudsbeurt betaalt u het reguliere tarief.

Wanneer moet u uw auto laten keuren?

Indien uw auto al eens eerder een apk-keuring heeft gehad, ziet u op het apk-keuringsrapport wanneer de apk-keuring vervalt. U dient voor de vervaldatum uw auto opnieuw te laten keuren voor de apk.

Indien uw auto nog nooit eerder is gekeurd voor de apk, dan kunt u het apk-keuringsschema van de RDW raadplegen. Het verschilt namelijk per auto hoe vaak een apk-keuring nodig is. Dit is onder andere afhankelijk van het bouwjaar en de brandstof van het voertuig.

Waarom een apk-keuring?

Bij een apk (algemene periodieke keuring) wordt uw auto gekeurd op verkeersveiligheid, milieu en registratie. Door verplichte apk-keuringen wordt het milieu beschermd en de veiligheid op de openbare weg gewaarborgd. Auto’s die onveilig of te milieuonvriendelijk zijn, worden afgekeurd. Het rijden met een auto zonder geldige apk is strafbaar. Op rijden in een auto die niet apk-gekeurd is, staat een boete van € 130,-.

Keuringseisen apk Lelystad

De apk van autobedrijf Van der Feer in Lelystad voldoet geheel aan de keuringseisen van de RDW. Na de keuring melden we uw auto altijd af bij de RDW. We controleren alle veiligheids- en milieueisen waar uw auto aan moet voldoen om op de openbare weg te rijden. We zullen niet zonder toestemming een eventuele reparatie of onderhoudsdienst uitvoeren, maar melden dit wel altijd.

Maak gemakkelijk en snel een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak bij onze autogarage in Lelystad voor een apk-keuring. Heeft u vragen over de apk? Neem dan telefonisch of per e-mail contact op met een van onze medewerkers.

0320 247 149 info@feer.nl

Adres vestiging Lelystad

Hoofdvestiging autobedrijf Van der Feer
Nikkelstraat 31
8211 AJ Lelystad

Openingstijden vestiging Lelystad

Maandag: 8:30 tot 18:00 uur
Dinsdag: 8:30 tot 18:00 uur
Woensdag: 8:30 tot 18:00 uur
Donderdag: 8:30 tot 18:00 uur
Vrijdag: 8:30 tot 18:00 uur
Zaterdag: 8:30 tot 17:00 uur
Gesloten: Gesloten